Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-07 10:53:24

Flormar Müşteri Memnuniyeti Endeksi araştırmasında kozmetik sektörünün lideri

Türkiye’de renkli kozmetik alanında lider markalardan biri olmanın yanı sıra 80’den fazla ülkedeki iş hacmi ve başarısı ile öne çıkan Flormar, müşteri memnuniyeti odaklı vizyonu ve çalışmalarıyla tüketicileri tarafından liderlik koltuğuna layık görüldü. Flormar, Türkiye İtibar Akademisi tarafından 11 – 25 Temmuz 2022 tarihleri arasında 72 ilde, 15 bin tüketici ile görüşülerek gerçekleştirilen tarafsız araştırmada “Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nin Kozmetik Alanındaki Lider Markası” olarak seçildi. Kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetine değer veren, globalleşme vizyonu doğrultusunda bu alanda daha da büyük atılımlar gerçekleştiren Flormar, her sene olduğu gibi bu yıl da elde ettiği başarısıyla zirvedeki konumunu koruyor.

Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar ve Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman tarafından imzalanarak onaylanan Müşteri Memnuniyeti Endeksi Başarı Belgesi ile Flormar’ın liderliği tescillendi. Yapılan araştırmada CATI yöntemi kullanıldı. %50 oranında 18 – 34 yaş, %38,9 oranında 35 – 54 yaş, %11,1 oranında 55 yaş üstü katılımın gerçekleştiği araştırmada Türkiye’nin tüm bölgeleri yer aldı. Özellikle de 18 – 34 yaş aralığındaki kadınların kozmetik sektöründeki favorisi olan Flormar, rakipleri arasından sıyrılarak birinci tercih oldu. Bu araştırma sırasında elde edilen sonuçlara göre Flormar müşteri odaklı marka kültürü ile tüketicilerini memnun ettiğini belgeledi. 

Müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru anlayan, analiz eden, doğru karşılık vererek bu ihtiyaçları ve istekleri gidermeye değer veren Flormar, müşteri memnuniyetini olmazsa olmaz yapı taşlarından biri olarak benimsiyor. Sürekli yenilenmeye, gelişime ve üretime odaklanan bakış açısıyla Flormar, araştırmalar ile tescillenen müşteri memnuniyeti odağında oldukça önemli bir müşteri sadakatine ve devamlılığına sahip. Geliştirdiği ve müşterilerine sunduğu ürünler kadar, hizmet anlayışı, mağazıcılık konsepti, iletişim dili ve ürettiği projeleriyle de değer algısını hep yükselten Flormar, bu başarılarıyla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada kozmetik sektörünün dinamiklerine ve ekonomiye katkı sağlıyor.  

www.flormar.com.tr

Instagram: @flormarturkiye

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) Hakkında: Ülkemizdeki kurumların geleceklerinin şekillenmesinde, kredibilitelerinin belirlenmesinde, görünen ve görünmeyen varlıklarının değerlendirmesinde öncü bir aktör olarak konumlanma misyonu ile faaliyet gösteren Türkiye İtibar Akademisi, iletişim ve danışmanlık sektörünün güçlü kurumu Ertan Acar İletişim Hizmetleri Grup AŞ bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 2010 yılından beri gerçekleştirdiği sektörel araştırmalar, düzenlediği eğitim programları, tematik zirve ve konferanslar, atölye çalışmaları, hizmet içi eğitim programları, mentorlük hizmetleri ve kurumlar için hazırladığı denetim raporları ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren kuruluşların, algılanan değerlerine yön vermede ve gelecek vizyonlarını belirlemede gereksinim duydukları bir yol gösterici olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.