Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-12 10:26:28

D’S damat’ın yeni sezonuna özel yüzde 10 indirim fırsatı ZUBİZU’da

ZUBİZU üyeleri, D’S damat’ta tüm kampanyalara ilave ekstra %10 indirim fırsatından yararlanacak. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya, D’S damat mağazalarından yapılacak yeni sezon alışverişlerinde geçerli.

D’S damat’ın özgürleşmeden ilham alarak hazırladığı 2022/2023 Sonbahar-Kış koleksiyonunda, Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU üyelerine özel bir kampanya başlıyor. Sezona iddialı bir giriş yapan Türkiye’nin global moda markası D’S damat mağazalarından 31 Ekim’e kadar yapılacak alışverişlerde tüm kampanyalara ek %10 indirim kazanma fırsatı ZUBİZU üyelerini bekliyor.

D’S damat‘ın yeni sezon koleksiyonu mağazalarda yerini aldı

D’S damat'ın Sonbahar-Kış koleksiyonunda toprak tonlarının sakinleştirici enerjisi ve yepyeni bir terzilik anlayışı göze çarpıyor. Koleksiyonda; rahat yumuşak dokulu kumaşlar, yünlü trikolar, şehre dönüşün en havalı halini yansıtan blazer ceketler ve yünlü takım elbiseler, ofis stilinin ve iş hayatının tamamlayıcıları olarak ön plana çıkıyor.

ZUBİZU sayısı 4 milyonu geçen üyelerine, Türkiye’nin önde gelen ve tanınmış 500’ü aşkın  markasında avantaj ve indirimler sunuyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve D’S damat mağazalarından ulaşılabilir.

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.