Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-10-02 09:59:00

Miss Cop’un Yeni Ürünleri İle Makyajlarda Sonbahar Havası

Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden Watsons, müdavimleriyle buluşturduğu ilk günden itibaren büyük ilgi gören makyaj markası Miss Cop’un yeni ürünleriyle bir kez daha gönüllerde taht kuruyor.

Yenilikçi ve trendleri yansıtan renkleri ile göz dolduran yeni Miss Cop ürünleri; birden fazla özellikli ürünleri tek bir pakette bir araya getiren kompakt yapısı ve birbirinden canlı renkleri ile dikkat çekiyor.

Tek bir günü 3 farklı kişi olarak geçirmeye hazır mısınız?

Kendine, ıssız bir adaya düşsem hangi makyaj malzemesini yanıma alırdım diye soranlar Miss Cop’un bu yeni far ve allık paletini yanlarından ayıramayacak. Bir tam günün 3 farklı zaman dilimine özel farklı far ve allık kombinlerini sunan

Miss Cop Absolute Make Up far ve allık paleti kullanıcılarına yaratıcılıklarını kısıtlamadan makyaj yapabilme imkanı sunuyor.Job (İş), Date (Buluşma) ve Party (Parti) olmak üzere 3 farklı konsept sunan ve şık tasarımıyla da dikkatleri çeken bu palette, 3 farklı allık alternatifi ile 10 farklı renk tonunda göz farı bulunuyor. İş saatlerinde daha doğal olmak isteyenler toprak ve açık pudra tonlarında bir allık ve göz makyajı tercih ederken özel buluşmalar için de daha parlak ve ihtişamlı tonlar ön plana çıkıyor. En güzel gecelerin vazgeçilmezi parti organizasyonları için de muhteşem dumanlı ve koyu tonlar yine paletin dikkat çeken renk tonları arasında yerini alıyor.

Sonbaharın en zengin renkleri bu paletlerde

Miss Cop Pro Color far paletleri sonbaharın ihtişamını göz makyajına taşımak isteyenleri bekliyor. Nude ve Sensual olmak üzere iki farklı far çeşidinin bulunduğu serinin her bir paletinde 12 farklı renk seçeneği yer alıyor. Her tarza ve cilt rengine kolaylıkla uyum sağlayan far paletleri aynı zamanda kolay sürülebilir yapısı ve kalıcılığıyla da makyaj çantalarının vazgeçilmezi olacak.

Göz makyajınızın ihtişamı ile baş döndürün

Göz makyajında cesur olmayı sevenleri de unutmayan Miss Cop, Nude Addict isimli yeni far paletleri ile görenleri büyülüyor. Işıltılı tonların hakim olduğu far paletlerinde şeftali, toprak ve pudradan ilham alan ihtişamlı ve sıcak renkler yer alıyor. 12 farklı renk içeren paletler, yoğun pigmentli yapıları ve kusursuz toz formları ile eşsiz makyajlara imza atmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Doğal ve kusursuz bir aydınlık için

Yaz mevsiminin bronzluğunu sonbaharda da citlerine taşımak isteyenler, Miss Cop’un Sun Bronze isimli kontür paleti ile ışıldıyor. İki aydınlatıcı rengin ve bir bronzlaştırıcı pudranın bulunduğu palet, doğal renkleri ve ışıltıları sayesinde yapay bir görünümün önüne geçiyor. Kremsi formuyla her cilt tipi ve rengine de kolayca uyum sağlayabilen aydınlatıcı ve bronzlaştırıcı kontür paleti kompakt ambalajı sayesinde de kolayca taşınabiliyor.

Organik sertifikalı göz kalemi ile göz makyajlarında sağlıklı güzellik

Göz makyajlarında muhteşem ve tutkulu bir derinlik isteyenler aradıklarını
Miss Cop’un gösterişli siyah göz kalemi ve eyeliner’ında buluyor.
Miss Cop Ink Likit Eyeliner, rahat bir uygulama sunan fırçası ve kalıcı yapısı ile tüm gün derin bakışlarını korumak isteyenlerin imdanına koşuyor.

%100 doğal içeriklerle formüle edilen Miss Cop Crayon Yeux göz kalemi, organik sertifikası ile sağlıklı ve kusursuz bir uygulama sunuyor. Gözlerde parlak ve yoğun bir çizgi isteyenler bu kalemin müdavimi olacak! Göz kaleminin içeriğinde aynı zamanda birçok besleyici ve faydalı yağ bulunuyor.

Kaynak:GoodWorks

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.