Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-13 14:08:34

Beylikdüzü'nde "Prof. Dr. Haydar Baş Parkı" açıldı

Kavaklı mahallesinde yapımı tamamlanan parkın açılış törenine, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, parkın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Türk milletine bütün hayatını vakfetmiş merhum babam Prof. Dr. Haydar Baş’ın isminin Türkiye’nin güzide köşelerinden biri olan Beylikdüzü’nde yaşaması bizi gerçekten çok memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise konuşmasında, Prof. Dr. Haydar Baş’a rahmet dileyerek, “Güçlü bir fikir insanı, etkin bir siyasetçi, profesör, ekonomist ve en önemlisi de bir öğretmendi Haydar Baş. Haydar Baş’ın isminin bu güzel parkımızda yaşayacak olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kavaklı mahallemize kazandırdığımız bu parkın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından BTP Genel Başkanı Baş ve Başkan Çalık davetlilerle birlikte parkı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.