Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-06 10:52:00

Ekici’de bayrak 3. kuşağa teslim edildi

2005 yılında 9 Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olan Burçin Ekici, İngiltere'de M.L.S. International College'da yönetim ve pazarlama eğitimi aldı. 2007 yılında Ekici'nin pazarlama departmanında göreve başlayan Burçin Ekici, ardından satış departmanında 3 yıl boyunca zincir mağazalar satış müdürü olarak görevine devam etti. 2010 yılında lojistik müdürlüğü görevini devralmasıyla birlikte bölümü tamamen yeniledi. 2014'ten bu yana satış direktörlüğünü yürüten Burçin Ekici, Haziran 2019 itibariyle Ekici Peynir Genel Müdürü oldu.



Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği ve Antalya OSB TEKNO Park Yönetim Kurulu üyesi olan Burçin Ekici, Ekici Ailesi'nde üçüncü kuşağı temsil ediyor.

Evli ve 1 çocuğu olan Burçin Ekici'nin hobileri arasında motosiklet ve fotoğrafçılık yer alıyor.

Ekici Hakkında

1957 yılında Konya'da küçük bir mandırada sadece koyun sütünden dönemsel olarak peynir üretimiyle başlayan Ekici'nin hikâyesi, 1979 yılına gelindiğinde Mansur ve Mustafa Ekici kardeşlerin Antalya'nın Varsak beldesindeki yeni mandıraya taşınmasıyla Antalya'da devam etti. Yeni mandırada inek sütünün de bulunması nedeniyle peynir üretimini tüm yıla yayan Ekici, her geçen yıl artan taleple sadece beyaz peynir üretti ve bu kategoride tüketicilere benzersiz bir alternatif olan "Lokum Kıvamında Beyaz Peynir"i sundu. Lokum kıvamında beyaz peynirle sektörde büyük fark yaratan Ekici, zaman geçtikçe yoğun şekilde artan bu talebi karşılamak ve daha fazla ürün çeşitliliğine gitmek adına 1997 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki günlük 100 ton süt işleme kapasitesine sahip yeni fabrikasına taşındı. Zaman geçtikçe artmaya devam eden taleple fabrikanın üretim kapasitesini ve alanını genişleten Ekici, bugüne geldiğimizde yılda yaklaşık 100 milyon litre süt işleyen ve her yıl 20 bin ton peynir üreten dev bir işletme haline geldi. 2017 yılında bağımsız araştırma şirketi Ipsos tarafından yapılan araştırmaya göre ambalajlı peynir kategorisinde Türkiye'nin en sevilen peynir markalarından biri seçilmiştir.

Kaynak:Cpartner

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.