Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 11:18:00

Kale, Avrasya pencere Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı

Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla faaliyet gösteren Kale Kilit çatısı altındaki Kale Kapı Pencere, 4-7 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen bölgenin en büyük ve prestijli Pencere Fuarı Avrasya Pencere 2020’de yeni ürünlerini sektörün beğenisine sundu. Fuarda yeni ürünleri; Kale Safir Plus Çift Açılım Sistemi ve Kale Aksu Katlanır Sürme Sistemi tanıtan Kale Kapı Pencere, ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Safir Plus Çift Açılım Sistemi mükemmel ses ve ısı yalıtımı sunuyor

Hem PVC hem de ahşap sistemlerde kullanılabilen yeni Kale Safir Plus Çift Açılım Sistemi, sade ve özgün tasarımıyla mükemmel ses ve ısı yalıtımı sunuyor. Standart açılım ve önce devir sonra aç sistemiyle uyumlu olan ürün, mantar başlı güvenlikli pimler sayesinde tam koruma sağlıyor.

Kale Aksu Katlanır Sürme Sistem geniş pencereler için mükemmel çözüm

PVC ve ahşap sistemlerle uyumlu yeni Kale Aksu Katlanır Sürme Sistem ise geniş pencere ve teras girişleri için mükemmel bir çözüm olarak öne çıkıyor. Güçlü ses ve ısı yalıtımı sağlayan ürün, 80 kg’a kadar kanat taşıma kapasitesine sahip.

Kalite ve güven kavramıyla özdeşleşen Kale, fuardaki standında ayrıca PVC alüminyum kapı ve pencereler için ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ürünlerinin yanı sıra; X10 Akıllı Kilit Sistemi, Kabin ve Geçiş Kontrol Sistemleri, PVC ve Doğrama kilitlerini de sergiledi. Kale Kapı Pencere Sistemleri’nin Kale Aksu Kaldırmalı, Devrilmeli ve Katlanır Sürme Sistemler, Kale Luna Önce Devir Sonra Aç ve Kale Turkuaz TBT Kollu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Yarım asrı aşkın süredir elde ettiği başarısını aksesuar sektöründe de sürdüren Kale,​ el değmeden işleyen tam otomatik Alkali Çinko Kaplama Tesisi ve Laklama Ünitesi ile kapı ve pencere sistemleri segmentinde ürettiği yeni ürünleriyle öne çıkıyor. 

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde 11. kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.