Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-18 10:20:00

ODE Yalıtım’ın Yeni İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney Oldu

ODE YALITIM’IN YENİ İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ GİZEM ÖZGÜNEY OLDU

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından ODE Yalıtım, insan kaynakları organizasyonunu yeni bir atama ile güçlendirdi. Gizem Özgüney, İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışmalarına başladı.

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ve dünya markası olma vizyonuyla 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ODE Yalıtım’ın yeni İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu. İnsan kaynakları alanında çeşitli sektörlerde ve pozisyonlarda görev alan Özgüney, ODE Yalıtım’daki çalışmalarına başladı.

Gizem Özgüney kimdir?

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun olan Gizem Özgüney, yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi Yönetim ve Çalışma Psikolojisi alanında tamamladı. Profesyonel kariyerine Doruk İnsan Kaynakları’nda İK Danışmanı olarak başlayan Özgüney; MG Danışmanlık’ta İK Danışmanı, Adecco’da Kıdemli İK Danışmanı, RDC Partner’da İnsan Kaynakları Sorumlusu, OMSAN Lojistik’te Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı, Taksan Jeneratör’de ise sırasıyla İnsan Kaynakları Şefi ve İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı.

Kaynak
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.