Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-27 13:40:05

Türk Sağlık-Sen üyeleri Dinar'da buluştu

AFYONKARAHİSAR - 27.11.2022 - HİBYA - Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi tarafından Dinar İlçesinde birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Gecede konuşan Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, üye artışı ile Türkiye de büyük bir rekora imza attıklarını söyledi.

Dinar Park Ala Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlenen Türk Sağlık-Sen Dinar şubesinin etkinliğine Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, Başkan Yardımcıları Hüseyin Zıblak, Kürşat Mazan, Nuri Buğa, Nihat Candan, Dinar Şube Temsilcisi Önder Gültaş ve sendika üyeleri katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Gültaş, “Güzel bir gece düzenledik”

Gecede konuşan Türk Sağlık-Sen Dinar Temsilcisi Önder Gültaş, “Dinar, Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Haydarlı, Tatarlı üyelerimizin katılımlarıyla çok güzel bir gece düzenledik. Katkı ve destekleriyle bizlere güç veren Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Ali Öztürk’e teşekkür ediyorum." dedi

Öztürk, “Üye sayısı artışında rekor kırdık”

Türk Sağlık-Sen çatısı altında güzel bir aile olduklarını söyleyen Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, üye sayısı artışında rekor kırdıklarını ifade etti.

Başkan Öztürk, "2 yıl önce görevi aldığımızda bir hayal kurmuştuk. Demiştik ki, Türk Sağlık-Sen çatısı altında güzel bir aile olmak. Ailemizin temel taşları saygı, sevgi, güven ve sadakat üzerineydi. Çok şükür ki, burada güzel bir aile olduk. Diğer ilçelerimizde de güzel bir birliktelik devam ediyor. İkinci hedefimiz ise,  üye sayımızı artırarak zafere imza atmaktı. 2021 Mayıs ayı itibarıyla %62 oranında, 2022 yılı Mayıs ayı itibarıyla da %102 oranında üye artışı ile büyük bir rekora imza attık. Bu zafer de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öztürk, “Üyelerimizin haklarını sonuna kadar savunacağız”

Üyelerinin haklarını alması konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Öztürk, “3600 ek göstergenin bir kısmını aldık. Çünkü sağlık hizmetleri sınıfında birinci dereceye düşenler 3600 ek göstergeyi alacak. Ancak, genel idare hizmetler ve yardımcı hizmetler sınıfının da alması gerekiyor. Bunun için genel merkezimiz gerekli girişimleri yaptı. Yakın bir zamanda da arkadaşlarımız bu ek göstergeden faydalanacaktır.  Döner sermayenin emekliliğe yansıtılmasını istiyoruz ve bu konuda da gayretli bir çalışmamız var. EYT konusuna gelince 8 Eylül 1999 öncesi SGK pirimi olan arkadaşlarımız EYT’den tam anlamıyla faydalanacak. 8 Eylül 1999’dan sonra işe başlayanlar için ileriki dönemlerde güzel haberler vereceğiz” şekline konuştu. Düzenlenen programda yemek ikramı yapıldı. Eşleri ile birlikte üyeler çeşitli şarkılar ile doyasıya eğlendi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.