Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-09 09:46:00

Ahşap ve Mermerin Doğallığı El İşçiliği ve Altın Detaylarla Zenginleşiyor

Ahşabın doğallığını tasarım trendleri ile harmanlayıp yeni dekor alternatifleri geliştiren Kastamonu Entegre, ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Markanın melamin kaplı panel koleksiyonuna eklenen Aris Grey, Aris Antrasit, Trieste ve Pesaro, yaşam alanlarını kişiselleştirmek isteyenler için mermer görünümünden ahşap işçiliğinin en zarif örneklerine kadar farklı zevklere cevap veriyor.

Kastamonu Entegre, geniş desen yelpazesi ve malzeme kombinasyonları ile dikkat çeken melamin kaplı panel koleksiyonunun yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sundu. Mobilya ve iç mekan tasarımında farklı uygulamalara olanak tanıyan paneller, doğadan ve modern yaşamdan ilham alan desenleri, ihtiyaca yanıt veren özellikleri ile 21. yüzyılın yaşam alanlarını şekillendiriyor. Mutfak ve ofis mobilyalarında, raf ve duvar kaplamalarında tercih edilen ürünler, teknik özellikleri, kalitesi ve estetiği ile öne çıkıyor. Koleksiyonun Fantezi Renkler skalasına katılan Aris Grey ve Aris Antrasit, mermere ihtişamlı detaylar katarken, Ahşap Ürünler arasında yer alan Trieste ve Pesaro el işçiliğinin kusursuz estetiğini gündelik mekanlara taşıyor.

Doğal malzemeyi zengin detaylarla buluşturan yeni ürünler

İlhamını doğadan alan Aris Grey ve Aris Antrasit, mermerin asaleti ile altının ihtişamını bir araya getiriyor. Altın damar efektli mermer görünümü ile öne çıkan dekorlar, evlere ve ticari mekanlara hem şık hem zarif bir hava katıyor. Geleneksel ahşap işçiliğinden ilhamla tasarlanan Trieste ve Pesaro, çarpıcı tasarımlara olanak tanırken, mekanlara doğal bir dinamizm katıyor. İnce ahşap yüzeylerin çeşitli şekillerde kesildikten sonra yan yana getirilmesinden esinlenerek tasarlanan dekor, el işçiliğinin estetik görüntüsü ile malzemenin üç boyutlu özgün dokusunu gündelik yaşama taşıyor.

Amber Eroyan - Grup 7 İletişim Danışmanlığı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.