Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-27 13:26:09

Turkcell Platinum’lular Kartalkaya ve Erciyes’te de ayrıcalıklı

Turkcell Platinum, kış tatilinde de müşterilerini ayrıcalıklı hissettiriyor; kış turizmi destinasyonları Kartalkaya ve Erciyes’te pek çok ayrıcalık sunuyor. Ayrıcalıklar kapsamında Platinum müşterileri 28 Ocak’ta Morino Kartalkaya’da gerçekleşecek ‘fizy Apres Ski Party’de DJ performansıyla eğlenecek.

Turkcell Platinum ana sponsorluğunda sezon boyunca farklı sanatçılarla farklı destinasyonlarda sürecek ‘fizy Apres Ski Party’leri' 3-4 Şubat’ta Erciyes’te devam edecek. DAS 3917’de gerçekleşecek etkinliklerde Platinumlu’lar DJ Yakuza ile eğlenecek. Etkinlikler her iki destinasyonda da dışarıdan katılıma açık olacak.

Platinum fırsatlar

Platinum’un kışa özel ayrıcalıkları kapsamında kullanıcılar, destinasyona özel pist ücreti ve pist alanına ulaşımda kullanılan Skipass’te %20, otellerde çeşitli ayrıcalıklar, Platinum müşterilerine Das Apres Restaurant’ta %10 restoran indirimlerinin yanı sıra hediye sıcak içecek ikramına ve belirli yiyeceklerde geçerli indirim ayrıcalıklarından da faydalanıyor.

TV+ etkinlikleriyle eğlence katlanacak

Kış destinasyonlarına özel fizy etkinliklerinin yanı sıra dijital içerik platformu TV+’ın yetişkinlere ve çocuklara yönelik etkinlikleri de sezon boyunca sürecek. TV+ ile Bolu Kartalkaya’daki Kartal Otel müşterilerine; 27 Ocak’ta Baskonia- Anadolu Efes maçının, 28 Ocak’ta ise çocuklara özel etkinlikte animasyon film ‘Kutup Köpekleri’nin gösterimi yapılacak.

TV+ heyecanı Erciyes’te, Das 3917’de devam edecek. 3 Şubat’ta Fenerbahçe Beko – Alba Berlin basketbol maçının ardından 4 Şubat’ta ise çocuklar çizgi film ‘Garfield’ ile eğlenecek.

Kayak sezonu boyunca konaklamadan yeme-içmeye pek çok farklı kategorideki Platinum ayrıcalıklarına ve detaylarına, Turkcell Platinum uygulamasından ve www.turkcell.com.tr/platinum adresinden erişilebilir.

Etkinlik Takvimi

27 Ocak- TV + ile Baskonia- Anadolu Efes maçı gösterimi - Kartal Otel

28 Ocak- fizy Apres Ski Party  - Morino Kartalkaya

28 Ocak – TV+ ile animasyon film ‘Kutup Köpekleri’ gösterimi – Kartal Otel

3 Şubat- TV+ ile Fenerbahçe Beko – Alba Berlin maçı gösterimi- Das 3917 Otel / Erciyes

4 Şubat- TV+ ile çizgi film ‘Garfield’ gösterimi- Das 3917 Otel/Erciyes

3- 4 Şubat- fizy Apres Ski Party - DAS 3917 Otel / Erciyes


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.