Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-01 20:00:00

Bi Yetenek ile Bu Kez 21 Şehirde Konser Şansı!

Türkiye'nin dijital dünyada en büyük beste yarışması ‘'Bi Yetenek ‘' genç yeteneklere büyük fırsatlar tanımaya devam ediyor. Zorlaşan müzik sektörünü analiz eden Kınay Production , bestesi olan, yeteneğine güvenen tüm sesleri, büyük şansı yakalamaya davet ediyor.

İlki gerçekleştirilen ‘'Bi Yetenek ‘' yarışmasının birincisi Maksut Çavlu, single ödülüne kavuşmak için stüdyo çalışmalarına Kınay Production ile start veriyor. Müzik Öğretmenliği okuyan Maksut Çavlu, Bi Yetenek yarışması sayesinde bestesini büyük kitlelere ulaştırıyor.

İlki başarıyla tamamlanan Bi yetenek yarışmasının 2. Cisi ise bu kez Türkiye'de turne şansı tanıyor!

‘'Müzik yapan yetenekli isimlerin, bestesini duyuramadığı gibi, sahada da halkla buluşamıyor, müzisyen en çok sahadan performanslarından para kazanması gerekirken yetersizliklerden sahaya inemiyor'' diyen başarılı müzik yapımcısı Murat Kınay, bu tarz yarışmaların daha fazla yapılıp, müzik dünyasına başarılı isimleri kazandırmak istediklerini belirtti.

Kınay Production ve 21 Medya'nın desteğiyle gerçekleştirilen büyük yarışma, internet üzerinden başvuru almaya devam ediyor. Oldukça fazla ilgi gören ‘'Bi Yetenek ‘' beste ve ses yarışması, her tarzdan eser ile katılım kabul ediyor. Her yarışmacı tek eser ile katılım sağlayabiliyor.

Birinciye 21 şehirde konser vermek imkanı tanıyan iddealı müzik yarışması. İkinciye 10 ilde turne şansı tanırken, üçüncüye ise 5 ilde konser imkanı veriyor.

Başvuruları devam eden ‘'Bi Yetenek Kim '' ses yarışmasına başvuru için https://www.biyetenek.kim/ giriş yapabilirsiniz.

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.