Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 16:25:00

Ramazan’da Komili’yi açın, sofranızı dostluğa, berekete, paylaşmaya açın

140 yıldır ramazan sofralarının değişmeyen geleneğidir Komili Zeytinyağı. Onunla soğuk başlangıçlar, salatalar, sıcak yemekler, bir başka olur. Sizde lezzetli bir ramazana başlamak için önce Komili Zeytinyağı’nın kapağını açın, sonra sofranızı dostluğa, berekete, paylaşmaya açın.

 

RAMAZAN SOFRALARINIZA SAĞLIK KATIN!

 

Komili Zeytinyağı 140 yıldır ramazan sofralarınıza lezzet ve sağlık katıyor!

 

Ramazan ayında yeme alışkanlıklarımız tamamen değişiyor. Fakat doğru ve sağlıklı beslenerek, bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak bizim elimizde.

 

140 yıldır ramazan sofralarının değişmeyen lezzeti olan Komili Zeytinyağı, sofralarınıza lezzet ve sağlık getirmeye devam ediyor!

 

Geleneksel lezzetlerin, yaratıcı ve usta dokunuşlarla hayat bulduğu sofralar, ramazan ayı boyunca evleri şenlendiriyor. Komili ile hazırlanan lezzetli yemekler, ramazanda sağlıklı ve hafif lezzetler arayanların ilk tercihi oluyor.

 

Doğanın bizlere armağanı, Komili Zeytinyağı ile birbirinden lezzetli tariflere  www.komilizeytinyagi.com.tr/blog-kategori/zeytinyagli-tarifler kısmından ulaşabilirsiniz

 

Şef Ömür Akkor’ un lezzetli ve doyurucu ramazan tarifleri için “Komili Ramazan Lezzetleri” kitabını inceleyebilir, tariflerin detayları için Komili zeytinyağı YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz;

https://komilizeytinyagi.com.tr/Files/ekitap/komili_ramazan_lezzetleri_print_low.pdf


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.