Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-25 15:10:08

Merkeziyetsiz Gelecek, Kriptomeda’dan yatırım aldı

Merkeziyetsiz Gelecek, blokzincir ve kripto para medya şirketi olan Kriptomeda’dan yatırım aldığını duyurdu. Girişim, aldığı yatırım doğrultusunda yürüttüğü medya faaliyetlerini genişletmeyi hedefliyor. İlk etapta yeni medya alanında podcast, video ve yazılı metin gibi farklı biçimlerde içerik üreten yayıncıları bir araya getirmeyi amaçlayan Merkeziyetsiz Gelecek, yetenekli isimlerle birlikte geniş bir üretici ağına dönüşmeyi planlıyor.

Merkeziyet Gelecek’in misyonu, ürettiği içeriklerle Türkiye’de ve dünyadaki değişime öncü olan teknolojileri paylaşmak ve geliştirmek üzerine inşa ediliyor. Bu bilinçle aksiyon alan organizasyon, yürüttüğü faaliyetleri; Türkiye’deki teknoloji, Web3, girişim ve yatırım ekosisteminin vizyonuna içerikleriyle katkıda bulunma amacıyla gerçekleştiriyor.

Merkeziyetsiz Gelecek Kurucu Ortağı Doğancan Ertaş Bilkent’te aldığı eğitimin ardından Dublin Business School’da MBA yaparak teknoloji, medya ve yatırım ekosistemine dahil olmuştur. Öte yandan Merkeziyet Gelecek Kurucu Ortağı unvanını taşıyan bir diğer isim Furkan Saatçioğlu’dur. Bilkent Üniversitesi’ni tamamladıktan hemen sonra Tilburg Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitim alan Saatçioğlu, gündüzleri kurumsal kimliğiyle çalışmalarını yürütürken diğer vakitlerde de merkeziyetsiz bir geleceğin potansiyelini anlatmaya odaklanıyor.

Merkeziyet Gelecek, halihazırda bünyesinde bulunan YouTube kanalı, podcastler, Web3 ve finans alanında ürettiği haftalık haber bültenleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Girişim merkeziyetsizgelecek.com sitesi aracılığıyla da Türkiye’de Web3 alanında referans bilgi kaynağı olma yolunda ilerliyor. Eğitici ve ilham verici yapısıyla daha fazla insana ulaşmayı hedefleyen Merkeziyetsiz Gelecek, yaratıcı bir içerik fikri olan paydaşlarla iş birlikleri oluşturmayı arzuluyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.