Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-16 09:52:00

Teknoloji devi Lenovo sektörün en yüksek büyüme oranı ile zirvede

DÜNYANIN ve Türkiye'nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, 2019 yılı ilk çeyrek cirosunun 12.5 Milyar ABD Dolarına ulaşarak, üst üste sekizinci çeyrekte de büyüme kaydettiğini açıkladı. Vergi öncesi kar yıldan yıla 127 Milyon Dolar yükselerek, 240 Milyon Dolara ulaştı. Net kar da aynı şekilde 85 milyon Dolarlık artışla 162 Milyon Dolara ulaştı ve yıldan yıla 2 katın üzerinde bir büyümeye ulaştı. Hisse başına düşen temel kar ikinci çeyrekte 1.37 ABD Doları oldu.





Lenovo CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Yang Yuanqing, sonuçlar hakkında şöyle konuştu: "Mali yıla mükemmel bir başlangıç yaptık. Bir defa daha, bu çeyrekte elde etiğimiz güçlü sonuçlar, Lenovo'nun Akıllı Dönüşüm Stratejisi sayesinde, günümüzün dinamik ve değişken dünyasında, karlı ve sürdürülebilir büyüme yakaladığını göstermektedir. Stratejimizi kararlılıkla uygulamamız ve operasyonel verimliliğimiz, vizyonumuzu hayata geçirmemize ve herkese daha akıllı teknolojiler sunmamıza olanak tanımaktadır."

Lenovo Hakkında

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 45 milyar ABD Doları değerinde bir Fortune 500 şirketidir ve en iyi kullanıcı deneyimini yaratan akıllı cihazlar ve altyapı aracılığıyla Akıllı Dönüşümü yürüten küresel teknoloji lideridir. Lenovo, akıllı ve bağlantılı ürünlerde dünyanın en geniş portföylerinden birine sahiptir. Bunlara, akıllı telefonlar (Motorola), tabletler, kişisel bilgisayarlar (Thinkpad, Yoga, Lenovo Legion) ve iş istasyonlarının yanı sıra AR/VR (Artırılmış Gerçeklik / Sanal Gerçeklik) cihazları ile akıllı ev / ofis çözümleri dahildir. Lenovo'nun veri merkezi çözümleri (ThinkSystem, ThinkAgile), iş dünyasını ve toplumu değiştiren bağlantılar için bilgi işlem gücü ve kapasite oluşturmaktadır. Lenovo, herkesin içindeki farklı yana ilham vermek ve herkesin gelişim sağladığı daha akıllı bir gelecek oluşturmak için çalışmaktadır. Bizi LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weiboüzerinden takip edip, Storyhub üzerinden en güncel Lenovo haberlerini okuyabilir ve http://www.lenovo.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Hkstrategies


© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.