Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-11 16:43:00

Internatıonal mıce & weddıng forum - ımwf 2020 Antalya'da

Her yıl 50’ye yakın ülkenin alanında en iddialı MICE ve Wedding profesyonellerini bir araya getiren ve Dünya’da bu konuda en etkili platform konumunda olan IMWF, beşinci yılında yine Antalya’da yapılacak.

Dev üretkenliğe sahip MICE ve Wedding acentelerinin üst düzey yetkilileri ile görüşmek, tanışmak, iş ve dostluk ilişkisi kurabilmek amacıyla pek çok ulusal ve uluslararası zincir otel, büyük havayolu şirketleri, konusunda uzman sektörel tedarikçi firma IMWF’e akın edecek.

Forum kapsamında gündüz, alanında uzman ve vizyoner profesyonellerin sahne aldığı zengin içerikli panellerde ve oturumlarda sektörün son trendleri tartışılacak, ayrıca birebir randevulu görüşmelerde katılımcılar birbirlerini tanıyacak ve ürünlerini tanıtma fırsatı elde edecek.

Akşamları ise dünyanın en iyi etkinlik tasarımcılarının özel olarak hazırladığı benzersiz Show ve partileri ile IMWF’20, bu yıl da çok büyük bir iş potansiyelini eşsiz bir atmosferde bir araya getirecek.

IMWF’19 kapsamında sağlanan büyük başarı ve memnuniyet sonrasında IMWF’20 için tam tarihi ve mekanı henüz daha duyurulmamış olmasına rağmen, dünyanın dört bir yanından pek çok sayıda otel, etkinlik firması ve havayolu şirketi ön rezervasyonla yerlerini kapatmaya başlamıştı.

Tüm katılımcılara Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusunun düzenlenecek gezi ve özel organizasyonlarla yaşatılacağı IMWF’20, Türk Hava Yolları Ana Partnerliği, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve de Inventum Global’in güç birliği ile gerçekleşecek.

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.