Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-10-08 10:24:00

Günlük FX & Emtia Strateji Raporu

Global hisse seenetleri piyasaları ticaret görüşmelerinden bir sonuç çıkacağına dair beklenti nedeniyle primli seyrediyor. ABD ile Çin arasında artık bir uzlaşı çıkacağına dair beklenti masada kalmaya devam ederken bu süreçte piyasalarda hareketli seyir devam edebilir.

Dolar/TL‘de 5,76 seviyesi destek anlamında izlenecektir. Haftalık grafiklerde 5,82 seviyesi direnç olarak kabul edilmelidir. Bu direncin üzerinde 5,97 diğer direnç seviyesidir.

Euro / Usd paritesinde 1.1050 seviyesini ara direnç anlamında takip edeceğiz. Bu seviye üzerindeki günlük kapanış tepki anlamında yukarı hareketi destekleyebilir. Bu senaryo gerçekleşmediği sürece aşağı yönlü hareketle birlikte sıkışma bandı içindeki süreç devam ediyor.

Altın tarafında kısa vadede yukarı yönlü harekete ara vermiş olabiliriz. Gerileme sürecinde 1.495 $ altında 1.470 $ seviyesi gündemde kalabilir. Yükseliş tarafında hareket için önceliğimiz 1.500 $ üzerinde kalmak

Petrol tarafında kısa ve orta vadeli hareketli ortalamalar etrafında hareket ediyoruz. Teknik açından 60 $ seviyesinin altında hareket edilmesi durumunda 53 $ seviyelelerine kadar gerileme senaryosu işleyebilir. Yukarıda ise 62,5 $ seviyesi direnç olarak izlenecektir. Özetle yukarı hareket için 60$ üzerindeki kapanışa ihtiyaç var.

Halk Yatırım Araştırma

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.