Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-27 18:12:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda konuştu

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Aziz İstanbullular, AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensupları, değerli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Buradan İstanbul'un 39 ilçesinin her bir mahallesindeki, sokağındaki, hanesindeki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Fatih'in yadigarı İstanbul'u yeniden medeniyetimizin şahikası yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden, ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. 

İstanbul İl Teşkilatımız Türkiye Yüzyılı'na İstanbul hazır diyerek çalıştı. Tempomuzu artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada, İstanbul sandıklarında görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız. 

Dün Konya'daydık. Konya bir muhteşemdi. Çarşamba günü Artvin'de Yusufeli Barajı'nın açılışını yaptık. Orası da bambaşkaydı. Durmadan usanmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz, kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... 

Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılında da Türkiye'nin lokomotifliğini yürüteceğiz. Seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek, sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı rabbimizin bize yönelttiği ikazlarına uygun şekilde yöneticez. 

Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun, biz fedakarlıkla, kalple, akılla ilmik ilmik örerek kendi yolumuza bakacağız. Yalan ve iftira siyasetine boyun eğmeden yolumuza devam edeceğiz.

AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu milletin ta kendisidir. Bizler milletin emanetçisiyiz. Bu kadro 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir.

Yaptığımız her işte hakkı, hakkaniyeti, halkı üstün tuttuğumuz müddetçe kimse bileğimizi bükemez.  Gayretleriyle partimizin bugünlere ulaşmasını sağlayan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 

AK Parti, milletin partisidir. Kurucusu da sahibi de, onu daha da güçlendirecek olanda bizzat milletimizdir. Bizler milletin emanetçisiyiz. Gelecek nesillerin misafiriyiz. Önceki nesillerden devraldığımız davaya en çok katkıyı vererek aktarabilirsek, ne mutlu bize...

Şu karşımda gördüğüm irade, 2023'teki zaferin müjdecisidir. Biz, bir duvarı oluşturan tuğla gibi saflarımızı sıkı tuttukça hangi engeli koyarlarsa koysunlar vız gelir. 

Darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, inşallah 2023 ile ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız. Gücünü azmimizden alan bir çabayla bu oyunu da bozacağız. Tabii bu hedefe ulaşmak için Cumhur ittifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız. 

Yılbaşından itibaren hayata geçirdiğimiz tedbirlerin sonuçlarını daha iyi görmeye başlayacağız.

Ana kademelerimizle kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla aynı istikamette yürüdüğümüz STK’larımızla 2023’e en iyi şekilde hazırlanarak yürüyebiliriz.

Kendi aralarında tepişmekten, birbirlerine laf yetiştirmekten başka siyaset ortaya koyamayanların takdirini milletimiz elbette yapmaktadır. Terör örgütlerinden küresel medya mecralarına kadar tüm mekanizmalar harekete geçirildi. 

Öte yandan kendi aralarında tepişmekten başka siyaset ortaya koyamayanların takdirini milletimiz yapmaktadır.

Cumhur İttifakının diğer tarafı MHP ile beraber bu yolda emin adımlarla yürümeyi rabbimden hepimize niyaz ediyorum. Kalın sağlıcakla."

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.