Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-20 10:58:00

Denizcilerin gönlünde taht kuran DAKSAR’ın enerjisi Petrol Ofisi’nden

Akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi, denizde gerçekleştirdiği arama ve kurtarma operasyonlarıyla denizcilerin güvencesi olan DAKSAR'ın (Denizde Arama Kurtarma) yakıt sponsoru oldu. Petrol Ofisi'nin desteğiyle daha güçlü bir yapıya kavuşan DAKSAR'ın kurtarma botları çok daha etkin bir şekilde denizlerde hayat kurtarmaya devam edecek.

DAKSAR'ın bünyesinde yer aldığı Denizciler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Argıç, "Türkiye'nin en güçlü şirketlerinden Petrol Ofisi, verdiği bu destekle denizdeki insanlarımızın daha çok güvende olması için büyük katkı sağladı. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Petrol Ofisi Deniz Satışları Müdürü Celal Ersan, "Petrol Ofisi olarak çok sayıda sivil toplum kuruluşu ile iş birliği yaparak gücümüzü aldığımız bu topraklardaki insanların refahını, sağlığını, mutluluğunu arttırmanın, güvence altına almanın sorumluluğunu üstlenmeyi görev sayıyoruz. Denizdeki insanlarımızın gönlünde taht kuran, Türkiye'nin alanındaki tek sivil oluşumu DAKSAR'la iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliği ile insanlarımız kendilerini daha güvende hissederek denize açılmaya devam edecek" diye konuştu.

Kaynak:esmdanismanlik

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.