Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-04-03 15:00:35

Çocuklar için lahmacun atölyesi

Ailelerin dışarıda yemek yeme aktiviteleri çocukların daha fazla ilgiye ihtiyaç duyması ya da sıkılmalarından kaynaklı olarak bazen sorunlar yaşatabiliyor. Çocukluğundan itibaren çalışmaya başlayan ve çocukların restoranında iyi vakit geçirmelerini istediğini dile getiren Hasan Usta Kebapları İşletmecisi İzzettin Oral, “Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için farklı workshoplar yapıyoruz. Çocuklarımız burada lahmacun, makarna gibi farklı yiyecekleri yapmayı öğreniyor. O sırada çocuklarımızın aileleri de keyifli, sakin ve rahat bir şekilde yemeklerini yiyebiliyor” dedi. 

“Aile işletmesinin samimiyetini korumak için franchising vermiyoruz” 

Adana, Ankara ve İstanbul’da şubelerinin bulunduğunu belirten İzzettin Oral, “İstanbul Kadıköy’deki şubemizde, çocuklar için workshoplar düzenliyoruz. Farklı zamanlarda düzenlediğimiz bu eğlenceli aktivitelerde buradaki şeflerimizden makarna ve lahmacun gibi yiyecekleri yapmayı öğrenen miniklerimiz, kendi yaptıkları yemekleri aileleriyle birlikte yiyor. Bunun dışında çocuk oyun alanları, bebek bakım odalarımızla ailelere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Çocuklar gözetmenler eşliğinde oyunlarını oynarken aileler de rahatlıkla kahvaltı edebiliyor ya da yemeklerini yiyebiliyor” dedi. 

“Biz büyük bir aile kuruluşuyuz, gelen misafirlerimizi de birer aile üyemiz gibi ağırlamayı borç biliyoruz” diyen İzzettin Oral, sözlerine şöyle devam etti: “Mesela etlerimizi özellikle aynı soydan gelen koyunlardan karşılıyoruz. Kuzunun etinin tamamını kullanıyoruz. Et dışındaki ürünlerde de her zaman birinci kalite ürünleri özenle seçiyoruz, bu bizim hizmet kalitemizin korumamızı sağlıyor. Müşteri memnuniyeti bizler için birinci sırada geliyor. Ürün ve hizmet kalitesini garanti altına almak için franchising vermiyoruz. Markamızın aile işletmesi sıcaklığını ve samimiyetini kaybetmesini istemiyoruz.” Dünyanın her yerine Türk kebabının lezzetini taşımak istediklerinin altını çizen İzzettin Oral, bunu kendi imkanları ve ekipleriyle yapacaklarını söyledi. 

“Arabaya kebap servisi hizmetini biz başlattık”

“Restoranlarımızda her zaman yeniliklere açığız, hizmet kalitemizi geliştirmek için sürekli yeni fikirler üretiyoruz. İstanbul Kadıköy’deki şubemizde de böyle bir yeniliğe imza atarak arabaya servis sistemimizi kurduk” diyen İzzettin Oral, “Alakart, gel al, paket servis derken bazen insan kalabalık ortamlara girmek istemez, hasta olabilir ama canı Hasan Usta’nın kebaplarından ister, arabada baş başa bir yemek ister. Bu tarz durumlar için arabaya sıcak ve hızlı servis başlattık. Gelen müşterilerimiz araçlarından istedikleri ürünleri sipariş ederek yemeklerini istedikleri gibi yiyebiliyor. Bildiğimiz kadarıyla Türkiye’de arabaya servis yapan ilk kebap restoranı biziz” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.