Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-16 13:34:00

Fibabanka-Zen Pırlanta İş Birliği Anında Kredi Anlaşması Devam ediyor

Müşterilerinin tüm finansal ihtiyaçlarını hızla karşılayabilmek için dijitalleşmeyi odağına alarak tabana yayılan Fibabanka, Türkiye’de pırlantanın lideri Zen Pırlanta ile yaptığı iş ortaklığı kapsamında, tek bir SMS ile anında kredi sunmaya devam ediyor.

Anlaşma kapsamında, Zen Pırlanta’dan yapılan alışverişlerde müşteriler peşin fiyatına 4 veya 8 taksitten faydalanabiliyorlar.

Fibabanka müşterisi olan ya da olmayan herkesin faydalanabileceği bu kredi anlaşmasıyla Zen Pırlanta’dan 40.000 TL’ye kadar faizsiz masrafsız alışveriş yapmak mümkün. Başvuru için, mağazada alışveriş sırasında 3422’ye “ZEN” yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numarasını SMS olarak göndermek yeterli. Müşteriler, kredi limitlerinin onaylanmasının ardından alışverişlerini, hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Fibabanka Hakkında:

Fiba Grup bünyesine 27 Ekim 2010 tarihinde katılan Fibabanka, “Anlarız hızla, çözeriz hızla” yaklaşımı ve müşterilerinin ayağına giden banka anlayışıyla hizmet vermektedir. Fibabanka, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye’de toplam 66 şubesi ve yaklaşık 1.600 çalışanı ile Kurumsal, Ticari, KOBİ, Bireysel, Tarım ve Özel Bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir.

Kaynak:bersay

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.