Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-19 10:59:00

Tamoniki.com ve Gulf Sigorta işbirliğiyle avantajlı kasko seçenekleri

Aracına kasko yaptırmak isteyenlerle anlaşmalı sigorta şirketlerini bir araya getiren fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, işbirliği yaptığı sigorta şirketlerine Gulf Sigorta'yı da ekledi.

Gulf Insurance Group KSCP (GIG), Kuwait Projects Company (KIPCO) ve Kanada Merkezli Fairfax Financial Holdings Limited (FFH)'nin ortaklığıyla Türkiye'de Gulf Sigorta markasıyla sigorta alanında hizmet veren Gulf Sigorta, avantajlı kasko seçeneklerini artık Tamoniki.com üzerinden de müşterilerine ulaştırıyor.



Türkiye'nin en beğenilen sigorta şirketi ve sektörün referans markası olma vizyonuyla yola çıkan Gulf Sigorta, öncü sigortacılık çözümlerini farklı dağıtım kanalları üzerinden sunarken, deneyimli ve konularında uzman ekiplerin sunduğu istisnai müşteri hizmeti ile hem bireysel hem de kurumsal sigorta branşlarında faaliyet gösteriyor.



İş modeli ile pazardaki diğer karşılaştırma firmalarından ayrılan, kullanıcıların hiçbir yerde bulamayacakları detayda teminat içeriklerine ulaşmalarını ve büyük bir şeffaflıkla karşılaştırma yapabilmelerini sağlayan Tamoniki.com ise, Gulf Sigorta'nın sunduğu avantajlı kasko seçenekleriyle bu yeteneğini daha da geliştiriyor.



Sektörün dijitalleşmesinde önemli adım

25 yıldır 8 ülkede dijitalleşme alanında ilklere imza atan, 9.000'den fazla çalışanıyla İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, ABD, Kanada, Hindistan ve Meksika'da faaliyet gösteren Admiral Group bünyesinde yer alan Tamoniki.com, uzun yıllara dayanan deneyimiyle Türkiye sigortacılık sektörünün dijital dönüşümü vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.



Gulf Sigorta ile gerçekleştirdikleri işbirliğine yönelik açıklama yapan Tamoniki.com CEO'su Elif Aksoy Yenidünya, Gulf Sigorta çözümlerinin de Tamoniki.com üzerinden sunulmaya başlamasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yenidünya, "Sektörün en beğenilen sigorta firmalarından biri olan Gulf Sigorta ile yağtığımız işbirliğiyle hem kullanıcılarımıza sunmakta olduğumuz sigorta seçeneklerini artırmış, hem de sektörümüzün dijitalleşmesine yönelik vizyonumuzda önemli bir adım daha atmış olduk. Önümüzdeki dönemde yepyeni, farklı markaları da Tamoniki.com çatısı altında göreceksiniz. Bu yöndeki çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Gulf Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Sevinç ise, yepyeni bir dağıtım kanalı üzerinden müşterilerine ulaşacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sevinç, "Gulf Sigorta olarak, kasko sigortasında geniş bir teminat yelpazesi sunarak, araç sahiplerini gözeten çözüm odaklı bir yaklaşım sürdürüyoruz. Gulf Sigorta, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu güçlü bir yapıya sahip. Tamoniki.com ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile müşteri memnuniyetimizi daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Tamoniki.com hakkında

25 yıldır 8 ülkede dijitalleşme alanında ilklere imza atan, 9.000'den fazla çalışanıyla İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, ABD, Kanada, Hindistan ve Meksika'da faaliyet gösteren Admiral Group bünyesinde yer alan sigorta karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, sigortacılık sektörünün dijitalleşme sürecine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Güçlü teknolojik altyapısıyla trafik sigortası ve kasko yaptırmak isteyenleri; kolay, hızlı ve kişiye özel tekliflere yönlendiren Tamoniki.com, anlaşmalı olduğu sigorta şirketlerinin doğru müşterilerilerle daha hızlı buluşmalarını sağlar. Sadece karşılaştırma yapan yeni iş modeliyle sigortacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Tamoniki.com, kullanıcılarına yeni dijital çözümler sunma yönündeki çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak:

© Copyright 2024 raporarsivi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.